Makeup & styling

Makeup & styling

Makeup & styling utføres gjerne for de som ønsker en ekstra fin sminke og oppsetning til eksempelvis bryllup, fest eller skoleball. Hvor omfattende du ønsker både styling og sminke avgjør du selv, og våre stylister står klare til å veilede deg.

For tid til makeup & styling på lørdager i sommermånedene anbefaler vi at du er ute i god tid, da det ofte er brudepynt som opptar vår kalender.

Brudepynt

Olav Tryterud Studio har stadig flere kunder som velger å få utført brudepynt hos oss. Våre erfarne stylister spiller på et bredt spekter når de skal hjelpe til på den store dagen, og både styling og sminke er noe vi er stolte av å være gode på.

Skal du gifte deg og har en dato klar, anbefaler vi at du tar kontakt med oss så tidlig som mulig, så skal vi få satt av tid til å hjelpe deg. Spesielt vår Art Director Olav Tryterud kan ha svært fulle lister gjennom sommeren, og derfor er det lurt å være tidlig ute, gjerne et halvt år eller mer.

Brudepynt hos oss begynner med en prøvetime, hvor stylisten og kunden går gjennom ønsker og tanker rundt hvordan man gjør makeup & styling på bryllupsdagen. Bestiller man brudepynt med forlover følger også forlovere med til prøvetimen og får en gjennomgang av styling. Vi former og farger bryn og vipper om ønskelig.

Er det behov for etterfarge, striper eller annen hårbehandling kommer dette i tillegg til prisen for brudepynten, men gjøres gjerne samtidig med prøvetimen.

Dersom du ønsker at stylisten skal komme hjem til deg eller til der bryllupet holdes, kommer reisekostnader i tillegg til prisen for brudepynten.

Nyheter

Følg oss!

På Facebook & Twitter får du siste nytt fra oss!

Olav Tryterud Studio © Eger & Co. 2014. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale. Alle rettigheter reservert.

Dette nettstedet eies og driftes av Eger & Co. AS, Postboks 66, 3502 Hønefoss.

Tilbake til toppen av siden