Salongbehandling

Kurer & massasje

I all hovedsak er det begrenset hva du klarer å gjøre for håret ditt med produkter for hjemmebruk. Derfor har vi et utvalg salongbehandlinger beregnet for gjenoppbygging av håret ditt. De fleste har godt av en god salongbehandling med kur og massasje ved konsultasjonen, både for å gi fuktighet og spenst tilbake til håret, men også for å gi deg selv en avslappende opplevelse. Våre stylister er dyktige på massasje, og har bred erfaring med ulike typer kurer og salongbehandlinger for å gjenoppbygge skadet og behandlet hår.

Relaxer - antipermanent

Olav Tryterud Studio benytter CHI Transformation System for å glatte ut hår. CHI har en relaxer, eller antipermanent, som er svært skånsom mot håret ditt og gir et godt resultat. Behandlingen tar mellom 2 og 4 timer alt etter hvor langt og tykt håret ditt er. En relaxerbehandling er omfattende og krever både god fagkunnskap og erfaring.

Det er svært viktig at du er ærlig om hva du har gjort med håret ditt tidligere, alle kjemiske behandlinger kan påvirke resultatet av en antipermanent.

Du kan fint benytte denne type behandling selv om du har porøst, farget eller bleket hår. CHI Transformation System er ammoniakkfritt og skånsomt mot hår og hodebunn. En ny behandling med CHI Tranformation System kan gjøres etter ca. 2 måneder for å glatte ut ettervekst.

Dersom du tidligere har benyttet en antipermanent som inneholder natrium- og/eller kaliumhydroksid kan du ikke benytte CHI Transformation System.

Permanent

Vi utfører permanent for de som ønsker fall i langt hår, eller for de som ønsker den tradisjonelle krøllen. Våre permanentbehandlinger er raske, skånsomme og holdbare. Vi har et nøye utvalgt produktspekter for strukturomforming av hår, og kan vise til en stor krets av faste kunder som setter pris på både en tidsbesparende og langtidsvirkende behandling.

Nyheter

Følg oss!

På Facebook & Twitter får du siste nytt fra oss!

Olav Tryterud Studio © Eger & Co. 2014. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale. Alle rettigheter reservert.

Dette nettstedet eies og driftes av Eger & Co. AS, Postboks 66, 3502 Hønefoss.

Tilbake til toppen av siden