Våre tjenester

Kort & godt

Klipp

Våre stylister er erfarne frisører, og har bred kunnskap om ulike klippeteknikker, frisyrer og fasonger. Vi utfører alt fra en rask barneklipp til omfattende designklipper, gjerne sammen med både farge- & folieteknikker for beste resultat.

Ta gjerne med deg inspirasjonsbilder til din konsultasjon, og la dette danne grunnlaget for hvordan din frisyre kan tilpasses deg på best mulig måte. Har du i utgangspunktet kort hår må man sannsynligvis påregne flere behandlinger for å oppnå ønsket resultat dersom du ønsker en omfattende endring på din frisyre.

Farge

Våre stylister benytter farger fra blant annet Fudge Headpaint, Goldwell, Tigi og Sens-us. Vi tilbyr en bredde i fargebehandlingene våre nettopp for å kunne gi våre klienter det de ønsker. Behandlingene våre spenner fra enkle fargebehandlinger for ettervekst, til mer omfattende helfarger, behandlinger med flere fargenyanser, eventuelt toning og lysfarger.

Fudge sine farger har en svært god dekkevne, fargeekthet og varighet, og er økonomisk sett en gunstig løsning for de fleste. Goldwell sine farger er særdeles blanke og benyttes i de behandlinger man ønsker en farge med kaldere nyanser. Tigi sine farger har også noen svært gode lysfarger, flott blankhet og dekkevne. Goldwell og Tigi sine fargebehandlinger ligger noe høyere i pris enn Fudge.

Extension

Extension finnes i mange ulike kvaliteter og utførelser. Våre stylister benytter extensionhår av høyeste kvalitet, og har lang og bred erfaring med ulike løsninger på markedet. Vi utfører først og fremst punktextension i ulike lengder, og kan "triksene" for å få extensionhåret til å legge seg naturlig inn i ditt eget hår.

Vi kan også tilby extensionhår uten de tradisjonelle keratinfestene, noe som gjør selve festene mindre og nærmest usynlig. Ta kontakt for mer informasjon.

Alle våre extensionbehandlinger forutsetter at klienten er inneforstått med nødvendigheten av riktig etterbehandling av extensionhåret. Våre stylister gir veiledning på hvordan man steller extensionhåret på best mulig måte.

Ønsker du konsultasjon for å sette på extensionhår?

Vi har vanligvis noe extensionhår på lager, men vi bestiller stort sett alltid nytt hår til hver enkelt kunde, ta derfor kontakt i god tid før du ønsker time, vi trenger minst 2 dager på levering av hår, og det er ofte noe ventetid på ledig tid hos våre stylister.

Minste antall fester for bestilling er 25 punkter som betales ved første konsultasjon. Ønsker du allikevel ikke å sette på alle punktene samtidig får du med deg resterende punkter, og kan komme tilbake senere for å sette på resterende hår.

Ved bestilling på 50 punkter eller mer må det betales depositum på 50% av total sum for konsultasjonen.

Nyheter

Følg oss!

På Facebook & Twitter får du siste nytt fra oss!

Olav Tryterud Studio © Eger & Co. 2014. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale. Alle rettigheter reservert.

Dette nettstedet eies og driftes av Eger & Co. AS, Postboks 66, 3502 Hønefoss.

Tilbake til toppen av siden