En del av gjengen...

Karriere

Som en del av vårt team vil du oppleve en arbeidsplass som utfordrer deg både faglig og kreativt, samtidig som du får et selvstendig ansvar for deg og dine kunder.

Bli en del av teamet hos Olav Tryterud Studio

Vårt frisørstudio er et av regionens største, og vi kan tilby våre ansatte en selvstendig, kreativ, utfordrende og fri måte å jobbe på. Man får som ansatt hos oss tilgang til flotte lokaler og fasiliteter, samt muligheter for faglig utvikling sammen med noen av landets fremste leverandører og autoriteter innen frisørfaget.

Vårt viktigste mål er at våre kunder skal være fornøyd og ha lyst å komme tilbake. Vi er derfor opptatt av å skape relasjoner med kundene våre basert på vår service, med utspring i faglig dyktighet og kunnskap.

Din interesse for faget samt et fokus på opplevelsen for den som velger å komme til oss, er ytterst viktig. Som en av våre medarbeidere er dette en forutsetning for deg å ta del i.

Ledige stillinger

Vi søker stylister til vårt nye frisørstudio i Storgaten 4!

I juni 2013 åpnet vi nytt frisørstudio i Storgaten 4 vegg i vegg med nye Eger & Co. spiseri & kaffebar. Sammen skal skaper vi et naturlig knutepunkt i Hønefoss. Ønsker du å være med på veien videre i Storgaten 4 håper vi du tar kontakt med oss. Vi er alltid på utkikk etter stylister med de rette kvalifikasjonene.

Den rette kandidaten har en sterk faglig bakgrunn, et naturlig kreativt uttrykk og vilje til å ta i et tak. Er du den personen som passer inn hos Olav Tryterud Studio bør du ta kontakt med oss.

Send din CV og eventuelt portfolio med bilder, og noen ord om hvem du er og hva du søker til post@olavtryterudstudio.no hvis du tror du har det vi er ute etter.

Nyheter

Følg oss!

På Facebook & Twitter får du siste nytt fra oss!

Olav Tryterud Studio © Eger & Co. 2014. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale. Alle rettigheter reservert.

Dette nettstedet eies og driftes av Eger & Co. AS, Postboks 66, 3502 Hønefoss.

Tilbake til toppen av siden