Vårt team

Erfaring og kunnskap

Våre stylister har mange års erfaring og besitter kunnskap som er essensiell for at du skal blir fornøyd med resultatet.

Olav Tryterud art director

Olav Tryterud er et kjent navn for mange i regionen, og har for det meste jobbet som frisør siden han var 14 år. Tidlig selvstendig, og med en solid kundekrets har Olav i dag arbeidet opp en solid og fremgangsrik virksomhet. Et velutviklet øye for hva som kler kunden og en egen evne til å utøve frisøryrket, gjør at Olav i alle år har hatt svært mye å gjøre og mange fornøyde, faste kunder.

Olav har til tider svært fulle lister og har vanligvis noe ventetid. Nye kunder og kunder som ikke har satt opp ny time anbefales å ta kontakt i god tid. Litt avhengig av sesong kan man påregne mellom 2 og 3 måneders ventetid.

Tilgjengelig tirsdag - fredag og annenhver mandag og lørdag.

Inger Lise Qvan Senior Stylist

Inger Lise kom til Olav Tryterud Studio i 2007 med en allerede solid kundekrets. Inger Lise har i dag mange faste kunder, men tar imot nye kunder når hun har noe ledig tid.

Mange års erfaring i faget, og en inngående kjennskap til teori oversatt i praksis gjør at Inger Lise er en populær senior stylist hos oss. Hun har i perioder noe ventetid på ledig time, så det lønner seg å bestille time fra gang til gang eller være tidlig ute med forespørsel, spesielt for timer på ettermiddager og lørdager.

Tilgjengelig mandag - torsdag og annenhver lørdag.

Tine Veronika Jørgensen Senior Stylist

Tine har tidligere drevet egen virksomhet under navnet Fashionz i flere år, men har nå valgt å arbeide med oss. Tine jobber hos oss i ukedagene, og har siden hun kom til Olav Tryterud Studio i september 2008 hatt mye å gjøre.

Tilgjengelig tirsdag - fredag.

Tonje Eide TryterudSenior Stylist

Tonje Eide Tryterud begynte hos oss i oktober 2014. Tonje har tidligere jobbet på Hårgalleriet i Hønefoss.

Tilgjengelig mandag - fredag og annenhver lørdag.

Mia Dahlen SollienSenior Stylist

Mia har jobbet hos oss siden juni 2015. Hun har tidligere jobbet for Cebrina Hårstudio og er Redken Certified Haircolorist.

Tilgjengelig mandag - fredag og annenhver lørdag.

Íris Hlín VignisdóttirSenior Stylist

Iris kommer til oss hele veien fra Island, og har tidligere drevet egen frisørvirksomhet i hjemlandet. Hun er siste tilskudd til vårt gode team, og begynte hos oss høsten 2015.

Nyheter

Følg oss!

På Facebook & Twitter får du siste nytt fra oss!

Olav Tryterud Studio © Eger & Co. 2014. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale. Alle rettigheter reservert.

Dette nettstedet eies og driftes av Eger & Co. AS, Postboks 66, 3502 Hønefoss.

Tilbake til toppen av siden