Vår visjon

Magefølelsen...

Du som kunde skal føle deg trygg, avslappet og tatt vare på. Du skal føle tillit til vår intensjon om et fantastisk resultat og en innsats å være stolt av.

Store ord og viktig arbeid.

Essensen av Olav Tryterud Studio

Vi hører ofte fra våre kunder at det er som å komme hjem når de kommer til oss. Det er ikke noe vi tar lett på. Som kunde i vårt firsørstudio skal du oppleve å bli tatt vare på av noen som bryr seg om hvordan resultatet blir, og ikke minst også hvordan din opplevelse er hos oss. Vi skal høre dine ønsker, og oversette det til et resultat du er fornøyd med.

Vi vet at din opplevelse vil være blant de viktigste faktorene som gjør at du velger å komme tilbake til oss. Vi gjør vårt ytterste for at du skal føle deg hjemme, avslappet, trygg og ivaretatt under en konsultasjon. Den tilliten og relasjonen som skapes med en kunde over tid, gir verdi til arbeidet vårt, og er noe vi alltid har stor respekt for.

Vår intensjon med arbeidet skal være tydelig. Vi jobber med mennesker. Vi jobber ikke bare med "det utenpå", men forsøker å få frem og bygge opp under det som skaper utstråling og selvtillit. Tilliten mellom oss og våre kunder er essensiell og skaper en frihet til å få frem det beste i våre kunder og i oss selv.

Vår visjon

Vi skal fokusere på kvalitet, identitet, service og substans i vårt arbeid. Dette skal vi gjøre gjennom faglig dyktighet, nøyaktighet, nysgjerrighet, skapertrang og kreativitet.

Nyheter

Følg oss!

På Facebook & Twitter får du siste nytt fra oss!

Olav Tryterud Studio © Eger & Co. 2014. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale. Alle rettigheter reservert.

Dette nettstedet eies og driftes av Eger & Co. AS, Postboks 66, 3502 Hønefoss.

Tilbake til toppen av siden