Tilbake til toppen

REF Root Concealer dekker etterveksten

REF Root Concealer dekker etterveksten

Perfekt redning når det er lenge til neste frisørtime

Har du opplevd at etterveksten titter frem raskere enn du hadde tenkt? Noen ganger kan det virke veldig lenge til neste frisørtime, og noen ganger er det lenge til man har anledning til å besøke frisøren igjen.

Vi har heldigvis løsning på problemet, fargedekkende styling- og pleieprodukter har blitt tilgjengelig fra flere leverandører, og en av våre favoritter fra svenske REF Stockholm

REF Root Concealer inneholder unike direkte pigmenter som normalt sett benyttes i makeup. Disse pigmentene legger seg utenpå hårstrået og dekker etterveksten. Produktet er skånsomt mot håret, og vaskes gradvis ut.

Produktet tørker raskt i håret, og er derfor enkelt å bruke, og perfekt å ha liggende i veska, så slipper man at krisen melder seg når man er ute på vift. Perfekt å ha med på ferie og reise.

Root Concealer sprayen er 100% vegansk, paraben- og sulfatfri.

REF Root concealer product shot 3 colors

Slik bruker du Root Concealer

  1. Style ferdig håret som du normalt sett ville gjort.
  2. Rist REF Root Concealer godt.
  3. Bruk kun på tørt hår
  4. Spray inn mot røttene og der du ønsker å dekke farge med 10-15 cm avstand fra håret.
REF Stockholm logo

REF Stockholm ble startet i 2004 med fokus på nøye utvalgte produkter som på tvers av andre leverandører solgte svært godt i eierens over 30 frisørsalonger.

REF Stockholm leverer i dag produkter som er veganske, og frie for sulfat, parabener og gluten. Naturlige produkter, utviklet for nordisk hår.

Les mer om REF Stockholm på deres nettsider.