Tilbake til toppen

Våre beste tørrsjampo- og feriefavoritter

Når sommeren endelig står for døren, og det er tid for ferie med strandbesøk, bad og late dager, er det godt å ha noen gode hårprodukter i sekken. Vi har funnet frem våre beste tørrsjampoer og et par andre produkter som er gull verdt å ha med på ferie.

Gold Dry Shampoo – en luksuriøs tørrsjampo

En av våre tørrsjampo-storselgere og en stor favoritt blant våre stylister. Produktet passer godt til alle hårtyper, og redder deg fra fet hodebunn og uvasket hår når du trenger det mest.

Gold Dry Shampoo er en transparent tørrsjampo og fungerer godt på farget hår. Produktet bygger også godt volum i håret og har i tillegg antibakterielle egenskaper, og gir en herlig frisk følelse til håret når du trenger det mest.

TIPS! Bruk føneren i 5-10 sekunder etter påføring for en super oppfrisket look!

HUFS Dry Shampoo – tørrsjampoen for alle

HUFS sin tørrsjampo har en herlig unisex-duft som ikke blir værende i håret. Samtidig som produktet fjerner urenheter, lukt og olje fra hår og hodebunn, opplever du litt økt volum i håret etter påføring.

Det er viktig å bruke HUFS Dry Shampoo med litt avstand til håret for å sikre en jevn fordeling av tørrsjampoen. Spray produktet i tørt hår med ca. 50cm avstand.

HUFS Dry Shampoo er et perfekt og rimelig produkt for deg som ikke ønsker å vaske håret hver dag, men som likevel vil ha en nyvasket følelse uten urenheter, lukt og olje.

Solproduktet som redder håret i ferien

Oway sitt Sunlight Serum er en tørr olje for både kropp og hår som gir næring og fuktighet. Serumet er utviklet for å beskytte mot skader forårsaket av møte med mye sol, saltvann og klor.

Samtidig som håret blir blankt og gjenoppretter fuktighet og tilføres næring, vil huden din få elastisitet, næring og fukt tilbake og holde seg myk og glatt.

Sunlight Serum er dermatologisk testet og testet for nikkel, og er laget av 100% plantebaserte ingredienser.

Sunlight Serum er et utrolig deilig kombinasjonsprodukt for både hår og hud som er et naturlig følge i veska på stranden eller ferieturen.

Oway strandsekk på kjøpet

Strandsekk med på kjøpet!

Utforsk produktene fra Oway med vissheten om at hele produksjonsprosessen ivaretas av en tanke om bærekraftige løsninger for rene, sunne og luksuriøse produkter for hud og hår.

Bestiller du 2 eller flere produkter fra Oway på din ordre, sender vi med en strandsekk på kjøpet så lenge lageret rekker, men vær rask!

Tilbudet gjelder kun så langt lageret rekker!